« Östersjön är hotad | Startsidan | Mördarsniglar och spindlar »

10 juli 2007

Senilsnöre i all ära, men.....

Senilsnöre funkar inte. Jag bara fastnar med glasögonen när de hänger i senilsnöret eller så fastar senilsnöret i något och det är inte ett dugg bättre.

Det finns bilnycklar har jag läst som man kan vissla på. Om de är förlagda så visslar man och får ett svarsljud tillbaka. Eller så har jag drömt om detta? Men det låter som en rimlig uppfinning. Det låter som om det borde finnas på marknaden.

Finns det ingen som kan uppfinna något motsvarande till glasögon för jag har en förmåga att lägga ifrån mig dem överallt, eftersom det bara är läsglasögon så behöver jag dem bara när jag ska läsa och de är bara till besvär annars. Vilket gör att jag bara lägger ifrån mig dem lite varstans när jag slutar läsa.

Ibland letar jag mig nästan skogstokig, flera gånger har jag hittat dem på golvet och jag är glad över att jag inte trampat och haft sönder dem. Så billiga var de inte att jag har råd att hosta upp pengar till nya.

En mobil som råkat förvilla sig hemma kan man ju alltid ringa upp och lokalisera. Det händer det också :). Men tänk att kunna vissla och få ett pip tillbaka så att jag kan lokalisera var glasögonen just då befinner sig. Det vore finemang.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 10, 2007 1:21 EM