« Kärnkraftverk i jordbävningsområde? | Startsidan | Rötmånad? Vi har ju kylskåp numera! »

23 juli 2007

En riktig bloggsemester

Ingen datortid alls att tala om, uppkoppling fem minuter max varje dag checking att allt var okey med hemsidorna. Inga tankar på att blogga alls.

Bloggsemester med andra ord. Jag har varit ute i skog och mark. Det kanske inte är så svårt att gissa av bilden nedan vad jag bland annat gjorde ut i friska luften. Men samtidigt blev jag nostalgiskt då jag vistades i trakter där jag ofta var med mina hundar.

Blåbär

Jag saknar mina hundar. Jag saknar en nuffe att krama om. En brun nuffe (New Foundlandshund) som ser ut som en nallebjörn, vilket både Smulan och Nalle gjorde. Men det får vänta tills jag blir pensionär. Just nu passar det inte in i min livssituation.

Det spelade ingen roll att de snodde soffan. Men jag brukade klämma in mig i mitten :).

Nuffar i soffan

Det spelade ingen roll att det var trångt i sängen stundtals :). Oftast så sov en eller flera av dem i sängen, men finns det hjärterum finns det stjärterum.

Nuffar i sängen

Jag saknar alla mina fyra hundar, Buster (schabrador), Laban (svart nuffetik) och så Nalle och lilla Smulan. Nalle är nuffen med det stora huvudet, Smulan var en modell mindre. Så fort jag ser en nuffe på gatan måste jag bara få kela lite med den, även om det är drägelrisk :). Givetvis frågar jag först om jag får.

En gång hundägare,
alltid hundägare i sinnet även utan hund.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 23, 2007 10:12 FM