« Bloggträffar | Startsidan | Dolda reklambudskap till barn på nätet »

13 februari 2007

Telia Sonera gör rekordvinst

Jag gick ju på det där med folkaktien Telia och köpte några, eller ett antal :) om jag ska vara ärlig. Det har inte varit kul att se varken Telias eller Ericssons störtdykning och svaga återhämtning.

Ofta har jag funderat på att sälja mina aktier, med stor förlust bara för att jag är så förbenat grym på mig själv att jag felinvesterat så in i bomben. Vi pratar inte om STORA pengar, men tillräckligt mycket för att det ska svida lite i plånboken.

Nu tänker jag vänta i alla fall med att sälja Telias aktier.

Miljardregn över Telias aktieägare läser jag, varav 12,8 miljarder går till statskassan. Bra! Det behöver statskassan. Men nu vill ju Alliansen sälja Telia Sonera och varför förstår jag faktiskt inte. Telekoncernen Telia Sonera redovisar en rekordvinst för förra året. Bolaget delar samtidigt ut över 28 miljarder till aktieägarna.

Vad det innebär i slutändan vet jag inte, men det kan ju bli intressant och se - 6,30 kronor per aktie läste jag någonstans.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 13, 2007 12:37 EM