« Alla ska med sas det i valrörelsen | Startsidan | Död medelst stening »

20 februari 2007

Nu får Citymail ta sig själva i örat!

Räkningar är aldrig roliga att få. Men räkningar är något som tillhör det vardagliga livet och ska betalas, vare sig man vill eller inte. Det går ju inte att strunta i att betala hyran eller skita i att pröjsa elräkningen. Det brukar straffa sig till slut, eller rättare sagt det straffar sig till slut. Vräkning. Elen stängs av.

Jag väntar på en räkning som postades den 4:e februari och den borde ha kommit fram, oavsett hur slöa brevbärare Citymail nu har i det distrikt jag bor. Men nu har jag ringt företaget och bett dem skicka en ny faktura, för den förfaller den 3:e mars och det vore ju behändigt om den kom mig tillhanda lagom tills det är dags att betala månadens räkningar.

Den person jag pratade med sa att det var inte första gången Citymail inte levererat de räkningar de sänt ut. Såklart det går att pressa priserna och få kontrakt om Citymail ger fan i att dela ut posten, men vad är det för vits med att anlita ett sådant företag? Då ställer jag mig frågan, varför inte anlita Posten istället?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 20, 2007 4:11 EM