« Nattdagis / DNA-testa trosor | Startsidan | Censur eller inte? Jobb eller privatliv? »

8 februari 2007

CINO4

I går skulle jag på mingel på Tekniska museet gällande sajten driftig.nu. Som vanligt var jag ute i god tid och barnet i mig tog sig tid att gå på CINO4. Det var mest skolungomar med medföljande lärare och föräldrar med sina barn - och så jag då som stack ut lite som ensam vuxen :-). Filmen var helt okey, roliga effekter men jag måste erkänna att biografen de har på Liseberg är minst lika bra.

Jag är inte så mycket för att mingla så det blev mest att jag satt med Marina, hennes väninna och Lotta. Att gå runt och småprata är inte min stil, inte när det gäller totalt främmande människor. Men det var intressant.

En lustig sak tänkte jag på, när det nu gällde en sajt för driftiga kvinnor (driftig.nu), teknikern var man och det var två män som ledde hela tillställningen från scen. Petitesser....men.... Jag kände gamla vibbar, det kändes inte nytt. Detta har kommit och gått förut.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 8, 2007 7:26 FM