« Kvinna tvingades gå till akuten - dog i tunnel | Startsidan | Statliga kronjuveler säljs för 220 miljarder »

15 december 2006

Hårddisken är kaputt på nya datorn

I dag ringde jag och frågade hur det går med min dator. Hårddisken är tydligen helt kaputt och nu försöker de rädda det som räddas kan. Hur kan en hårddisk bara lägga av?

Företaget jag köpt datorn av kör olika program för att försöka spegla datorn och kunna föra över data till en ny hårddisk, men det verkar som det inte fungerar på grund av skadorna på hårddisken, i alla fall lät det så när jag ringde. De skulle göra ett försök till...

Jag ser inte fram emot att installera om alla program :(. Jag har backup av de flesta datafiler på en extern hårddisk, en Maxtor. Men hur bra det är vete sjutton för den gick inte att installera och ansluta till den till här datorn jag kör nu och frågan är hur det går på den andra datorn.

Detta är faktiskt mitt första hårddiskhaveri sedan jag skaffade min första dator. Men någon gång ska ju alltid vara den första. Men jag tycker inte det är speciellt kul.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 15, 2006 9:35 EM