« Så var det då! | Startsidan | När kommer svekdebatten? »

21 december 2006

Bilen har fått veta att den lever i dag

Ledig dag, men det har varit en väldigt stressig dag. Har nog kört c.a 30 mil i diverse turer, fram och tillbaka. Jag är för snäll, så är det bara. Men när jag kan hjälpa till, varför neka?

Jag vill värna om mina nära och kära, även om det inte alltid kan verka så i vissas ögon. B. är mig evigt tacksam och jag är nöjd med att baxat honom därhän :). Nu hoppas jag att det som gjorts i dag hjälper, samt det som planerats likaså. Tänk vilken lycka för B. om han slapp sina förbenade kryckor!

Sedan var det lite privata saker som jag avklarade på vägen hem. Jag hoppas det ger resultat. Det lät intressant i alla fall. Ja, jag är kryptisk. Med flit. Personlig, men inte privat - det är inte alltid en lätt gräns att dra.

I kväll ska min dator återbördas har det sagts mig. Det tror jag på först när den står här på skrivbordet. Men den är helt tom (förutom XP), så jag får installera om alla program, vilket jag definitivt inte ser framemot och som jag känner nu är det inte alls prio ett att börja installera en hel hoper program just i kväll.

Det får kanske bli HomeSite och Mozilla då, samt Norton. De tusentals mail jag har som väntar på att poppas ned måste jag nog dra ned snarast innan mailen börjar studsa och de som mailar får meddelandet att mottagarens mailboxar är fulla. Fulla? Brukar det heta så? Onyktra mailboxar :-)?

// Annica Tiger

Annica Tiger december 21, 2006 3:28 EM