« Arbetslivsinstitutet nedläggningshotat | Startsidan | Annica Tigers sexblog? »

1 november 2006

Regn i massor

Mycket regnande har det varit. I går kom det osedvanligt mycket på en gång och regnvattnet samlades i en enkelriktad tunnel jag passerade på väg hem. Jag kunde inte låta bli att stanna till och ta några kort.

Lite mycket vatten i tunneln

Jag stod kvar ett bra tag och kollade in de olika stilarna att tackla vattenmassorna. De flesta fegade och körde långt till höger, men en del brakade rakt igenom precis som om de tyckte det var kul. Lite som när en annan var liten och älskade att plaska i vattenpölar. Själv hade jag nog fegat, i alla med min bil som inte är så högväxt så att säga :-).

Tänk att så lite kan roa så mycket?
Att jag själv blev genomsur märkte jag inte.

Snön som skulle komma i natt har tack och lov uteblivit, frosten likaså. Men kör lugnt, det kan frysa på och bli ishalt på vägarna. Snön får gärna vänta. Jag har lite svårt att acceptera att vi nu befinner oss i november månad. Det låter så vintrigt....

Update 8:40
Nu snöar det som bara den.
Det är alldeles vitt utanför fönstret.
Kung Bore har anlänt :-(.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 1, 2006 5:44 FM