« Regn i massor | Startsidan | Snökaos i går »

1 november 2006

Annica Tigers sexblog?

Skrattade gott när jag läste Stationsvakts blog om bloggarnas snusknamnattack. Jag skrattar ofta gott när jag läser hans blog, som jag tycker är en av Sveriges roligaste bloggar, han har verkligen glimten i ögat.

Annika/Annica betyder tydligen "har sex" på arabiska. Var det därför kamelföraren blev så till sig när han frågade efter mitt namn? Men när jag uttalar mitt namn på svenska så kan det väl inte förstås på arabiska? Eller? Hur som haver, inviter till lite kvällsamoré fick jag och två dromedarer som erbjudande för giftemål :). Jag tackade nej till bägge erbjudandena. B. skulle nog inte ha gillat att jag tackat ja till någotdera :-) misstänker jag.

Har sex Tigers Blog istället för Annica Tigers Blog?

// Annica Tiger

Annica Tiger november 1, 2006 9:27 FM