« Direktiv för lagring av trafikdata | Startsidan | Avrättning 1002 »

13 december 2005

Bilder på vift

Det är inte bara bilder på barnbarnen som är på vift utan även bilder på mina Newfoundlandshundar. Jag fick ett mail som alertade mig om att på en hemsida som heter "Stallet" har det tydligen funnits bilder stulna från mina hemsidor och exponerade som andras hundar. Typ. Nu är det förmodligen bara småttingar som befolkar stallet, men ändå.

Jag noterade att de tydligen ska rensa upp och kanske redan har rensat, för andra har, enligt mailet, haft betydligt fler bilder stulna och upplagda där och sajtägaren har nog fått ett och annat klagomål, vilket är berättigat.

Varför hitta på att man har barn/hund och ta andras bilder av dito? Är det drömmar som inte slår in utan bara levs ut på nätet? Vad det än är så ogillar jag det.

Update:
Fick ett nytt mail.
http://gfx.stallet.se/gfx/userpictures/pets/149367.jpg
http://gfx.stallet.se/gfx/userpictures/pets/139201.jpg
Visst är det mina bilder på Nalle R.I.P

Update:
Bilderna ligger fortfarande kvar trots mail till info@stallet.se.

Update 17 december;
Bilderna ligger kvar.
Inget svar har kommit trots att jag mailat Stallet om detta.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 13, 2005 5:12 EM