« Högerextrema nätverket Engelbrekt | Startsidan | Femanism »

4 april 2005

Intressant.se

Chadie säger adjö till Intressant.

Jag är böjd att hålla med Chadie. Detta har jag känt en längre tid. Jag själv har skrivit sedan 1997 och det har bara rullat på. Det är nu de senaste två åren som jag tycker mig märka att en viss hysteri har uppstått i den så kallade bloggosfären.

Det ska listas, rankas och det ska betygsättas. Jag tycker inte om denna utveckling. Johan, du får ursäkta mig. Har det inte framgått att fusk och fiffel är inget fenomen som ens bloggosfären är fri ifrån? Dessutom tycker jag synd om de som aldrig kommer med på några listor eller, som nu kanske bara får minuspoäng i betyg. Att bloggarna dessutom ramas in numera i Intressant är inget som i mina ögon är något önskvärt.

Jag tycker att Nyligen och Intressant är bra som pingtjänster, likt tjänsterna Sweblogs och Var är du?

BTW - för dig som är novis vid spisen har Intressant
bra information om vad en blog är och hur det funkar.
Dit hänvisar jag alla som mailar mig privat och
ställer frågor om vad en blog är och hur man börjar.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 4, 2005 9:04 FM