« Grattis till alla 212 bloggar som fick röster i IW | Startsidan | Bloggöl »

21 april 2005

Flashbloggning

Företag och Organisationer ignorerar mail. Finns en mailadress som kontaktmöjlighet ska den mailadressen fungera, mailen som sänds till den adressen skall läsas av någon levande person och framförallt - ett svar ska returneras inom rimlig tid.

Mail bör besvaras

Ett brev betyder så mycket är en gammal slogan. Ett mail betyder lika mycket, eller i alla fall att svar fås på ett ivägsänt mail. Jag mailade Dells support för över ett år sedan och har fortfarande inte fått svar på min fråga. Det är ett bra exempel på hur det inte ska fungera.

Bengt uppmanar att så många som möjligt bloggar om detta i dag, en liten flashbloggning med andra ord. Flashmob är ett begrepp som är etablerat, även om jag inte sett eller hört så mycket om det på senaste tiden. Men jag tror att flashbloggning kan vara lika effektivt, genom att många på samma gång sätter fingret på något som är viktigt.

Senare under dagen kommer Bengt att sammanställa en lista på alla som hakar på denna flashbloggning och kopiera gärna av den listan på din egen blogg sedan. Det blir mer effekt bakom aktionen på detta vis.

Mitt Aktuellt
Plus minus noll
Günters snabbnoterade
Livet på en pinne
Stationsvakt
Min plats bland orden
Frihetens vingar
Annica Tigers Blog
Barseblog
Hovbergs blog
Hakke snackar
LarsOlofsson
Artikelverkstaden
Från mitt hörn
Researcher

// Annica Tiger

Annica Tiger april 21, 2005 10:19 FM