« Ord om ord | Startsidan | Snubbarna i pyjamas »

26 mars 2005

Värmen försvann

Ända sedan jag kom hem från Thailand har jag frusit som en mört. Dubbla tröjor har inte hjälpt, kylan har kommit både utifrån och inifrån.

I går satt jag i bikini och solade på tomten. Jag skottade en gång i snön på gräsmattan och skottade en fyrkant där jag ställde solstolen. Vi har ett snötäcke som forfarande är c.a 20 centimeter tjockt. I två timmar satt jag bara och njöt av solens värmande strålar och lät dem smeka min frysande kropp, jag hörde inför mitt inre vågornas brus och tankarna for till korallsandstränderna i Thailand.

I dag är solen bakom moln och jag fryser som en mört igen. Roslagsspisen sprakar för fullt, fullmatad med ved. Soffan är dagens läger. Två filmer har jag redan sett. Påskgodiset som jag köpte i går har jag slängt i soppåsen. B. tyckte det var en god idé, även han. Jag har inte ätit godis sedan i julas och inser att godis är något som inte längre är något jag ska äta. Det triggar mitt sockerberoende och det i sin tur gör att jag bara blir hungrig, fast jag egentligen inte är det.

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 26, 2005 10:16 FM