« Bloggare i soffan | Startsidan | Omvärldsbevakning på mitt sätt »

2 december 2004

Malte och Chadie i K2

Jag, som så många andra har inte tillgång till SVT24, men via webben kunde jag se gårdagens program K2 där de tog upp fenomenet bloggar. Chadie och Malte gjorde bra ifrån sig tycker jag och i detta program, jämfört med gubbsoffan i morse, kom bloggens själ och den tanke som ligger bakom många bloggar fram lite mer.

Drivkraften för de flesta att skriva blog, dagbok, reload eller webjournal är att det är ett personligt och intimt sätt att kommunicera med sina läsare. Malte jämförde bloggandet med att skriva insändare. Det är faktiskt en riktigt bra definition. Även om jag nu kan tänka mig att många fnyser åt just den jämförelsen :).

// Annica Tiger

Annica Tiger december 2, 2004 12:47 EM