« Håller oljan redan på att sina? | Startsidan | I Iran ska en kvinna stenas till döds »

17 december 2004

Dagens bildtrio

Snabbt jobbat
I dag passerade jag Surbrunnsgatan. Jag ville inte göra det förra veckan, så nyfiken är jag inte – men i dag hade jag vägarna förbi. Det har byggts upp ett tak och skydd för våningen som pulvriserades. Huset har synliga skador utanpå, sprickor och förskjutningar. Det måste ha varit en rejäl smäll. Synd om karln. Men kunde han inte planerat och utfört sitt självmord lite mer försynt? Stackars grannar säger jag bara.

Hundskit
Vilken jävla idiot är det som har trampat i hundskiten mitt på trottoaren? :) Tyvärr var jag den idiotern och vilket bestyr jag hade att få bort allt från gympadojans sula. Det var nog en förunderlig syn, en gammal tant som plaskade runt i alla vattenpölar hon passerade :). Som gammal hundägare säger jag bara – hur fan kan man lämna hundskiten kvar mitt på trottoaren? En olycka kan alltid hända, men det finns bajspåsar eller, om ingen sådan finns till hands, är det ganska hänsynsfullt mot sina medmänniskor att i alla fall skyffla ut skiten i rännstenen.

TV-vakt
Det är inte alla som har en Tiger som vaktar framför TV:n.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 17, 2004 1:37 EM