« Vad felas dem? | Startsidan | Paragrafrytteri »

10 oktober 2004

Vargar

Dansa med vargar

Ytterligare en post på drömmer om att göra-listan kan strykas. I dag var jag och B. och hälsade på vargarna på Kolmården. Det var en underbar upplevelse. Det är något att suga på länge. Att bli pussad av flera vargar är en förunderlig känsla. Jag tog massor av kort med digitalkameran och rörliga filmsnuttar via kameran i mobilen. De sistnämda har jag inte fört över än till datorn, men många av bilderna blev kanon. Jag lär återkomma senare med både en utförligare berättelse, samt lägga upp bilder.

Det har varit en helt underbar dag. Jag måste smälta upplevelserna lite. Tur hade vi med vädret också, strålande sol. Men när vi kom hem så möttes vi av snöblandat regn. Vintern står runt hörnet......

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 10, 2004 2:43 EM