« Ät inte fästingar | Startsidan | Mors lilla Olle »

19 oktober 2004

A big small Bill

Tele2/Comviqs kör reklam på temat "The company that brings you small bills" – företaget som ger dig små räkningar. Den reklamen är faktiskt riktigt bra tycker jag. Ingen har väl missat den?

Jag kör Comviq.net och har halverat mina mobilkostnader eftersom jag ringer företrädesvis på dagarna och mer sällan på kvällarna. Jag är helnöjd och visserligen får jag ingen liten Bill i brevlådan, det hade ju varit trevligt kanske :-), men räkningarna är mindre gällande krontal än vad de var tidigare, allrahelst när jag hade Telia som mobiloperatör.

Men det var ingen liten räkning (a small Bill) som kom till Ulf :) utan en hel bunt som inte ens bars ut av brevbäraren utan Ulf fick masa sig till postutlämningsstället och hämta räkningen, hela 306 sidor – fast summan som skulle betalas var bara 59 kronor. Portot bara att sända räkningen torde ha överstigit 59 kronor. Ganska småroligt och lite motsägelsefullt. Jag misstänker att Tele2/Comviq lär kika lite på sina rutiner nu. Varje sparad krona är viktig i dessa tider, även för stora företag, misstänker jag.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 19, 2004 6:27 FM