« Mälardalens högskola | Startsidan | Apotekets nätförsäljning »

19 juli 2004

Mörk historia

Avdelning roliga inlägg i gästböcker:
----------
Kommentar:
ASSÅ ALLA FRÅGOR HÄR KAN JAG SVARA LÄTT OCH SNABBT, ERA FRÅGOR KUNDE JAG JU SVARA PÅ NÄR JAG GICK I ETTAN, MEJLA MIG OM NI BEHÖVER HJÄLP, ASSÅ ANIKA TIGER, HON ÄR LIKA DÅLIG SOM MIN LILLASYSTER
----------
Hans lillasyster måste vara ganska okey på att koda med andra ord :).

På tal om något helt annat. Lite allvarligare.

Norge var det bästa landet att bo i, enligt FN:s undersökning. Sverige kom som hedersam tvåa. Men Norge har en mörk historia som kanske inte så många vet så mycket om. En mörk historia som fortfarande kastar skuggor över landet.

Läs denna artikel om tysketöser och tyskerunger.

Artikeln gav mig kalla kårar. Under ytan...

Det jag inte förstår är att de inte såg/ser likheten med den företeelse de så frenetiskt bespottade. Hat, rädsla, fördomar och inskränkthet är likadana, oavsett hur den paketeras på "ytan" – nazism eller rasism.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 19, 2004 6:16 FM