« Ers Kungliga IQ | Startsidan | Mörk historia »

18 juli 2004

Mälardalens högskola

Någon mailar folk på mdh.se via min privata mailadress. Nu tror jag inte det sker med flit. Utan någon har förmodligen flera kvinnor från Mälardalens högskola i sin adressbok, plus att min privata mailadress också finns i samma adressbok. Den personen har antagligen virus i sin burk. Inte antagligen, utan har virus i sin burk. Som masspostar till andra via andras mailadresser. Känner du på dig att det gäller dig kolla din dator.

Denna mailadress dessa mail kommer från/till är en mailadress väldigt få människor använder och känner till. Den finns inte på webben. Så sannolikheten är stor att någon som läser just detta äger problemet. Det är inte jag. Förutom då att jag får alla studsmail, frånvaromail och info från mailserverna att jag har virus. Vilket jag inte har :).

Ämne: Re: Word file
Datum: Sat Jul 17 09:40:22 2004

samt

Ämne: Re: Re: Thanks!
Datum: Sun Jul 18 18:53:46 2004

Det kommer frånvarobesked varje gång.
Jag återkommer från semestern den 16 augusti.

samt

Jag har semester och är åter i tjänst 9 augusti.

Dessa mail sedan återföljs av ett mail från mdh:s mailserver:
Vårt virusskydd har stoppat ett meddelande ni skickat!

Hade det varit a_t@tele2.se som fått dessa mail och studsar hade jag bara deletat skiten. Den adressen finns ju ute på webben, i folks browsercachar som besökta mina hemsidor och i mångas adressböcker. När de då drabbas av virus sänder de massmail i mitt och andras mailadresser. Det är en helt annan femma och svårt att göra något åt från min sida.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 18, 2004 7:31 EM