« Mozilla | Startsidan | Nationaldemokraterna »

28 juni 2004

Kastreras i onödan

Ni som är lite pryda av er.
Sluta läsa här.......

Varje år opereras hundratals friska äggstockar bort på svenska kvinnor, i samband med att livmodern tas bort följer även äggstockarna med av bara farten. Helt i onödan. I äggstockarna bildas både det kvinnliga könshormonet östrogen och det manliga könshormonet testosteron. Kvinnorna kastas ofta in i ett för tidigt klimakterium och deras sexuella lust kan minska drastiskt, ja - helt försvinna.

Jag ser framför mig vilket ramaskri det skulle bli om män som steriliserade sig eller av andra anledningar genomgår ett intimkirurgiskt ingrepp även blev av med testiklarna, där testosteronet produceras. Kommer aldrig att hända. Ingen läkare skulle kastrera en man utan att det finns medicinska orsaker. Men varför göra det slentrianmässigt på kvinnor? Återigen ser i alla fall jag ett mönster. Mannens sexualitet är norm. Kvinnans dito verkar inte lika viktig. Jaja, hon kan ju sära på benen ändå fast hon inte är kåt, så mannen kan få sitt. Grovt uttryckt. :)

Att mannen är norm ser man för övrigt på forskningen av potenshöjande medel. Det finns numera många mediciner som hjälper en man att få blodgenomströmning i penisen så att ett stånd kan uppnås och samlag kan genomföras. Men hur många mediciner finns det framtagna för kvinnor som har problem att få fart på sin lubrikation eller få ökad blodgenomströmning i och runt klitoris. Glidmedel i all ära. Men jag tror att många kvinnor skulle vara hjälpta av lite mer än Apotekets Glidmedel. Glidmedel är väl mer till för att mannen inte ska få skavsår? :)

En impotent man ömkas. En frigid kvinna förlöjligas?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 28, 2004 10:26 FM