« Kastreras i onödan | Startsidan | Handla kläder via B. »

28 juni 2004

Nationaldemokraterna

Citat från Nationaldemokraternas hemsida.
– Jag började engagera mig i den nationella kampen när jag såg alla invandrare som betedde sig illa. Man får ta seden dit man kommer, att uppföra sig väl är en förutsättning för att bli accepterad i samhället.

– Det Sverige jag växte upp i finns inte längre. Istället skall vi behöva acceptera rån och gruppvåldtäkter. Jag skäms för att lämna detta till mina barnbarn.

Hotas av nationaldemokraterna efter artikel.

Nationaldemokrat häktad för misshandel under Pride.

Nationaldemokrater hotar att straffa Göran Persson.

Det finns hur många artiklar som helst, jag tog de tre första jag hittade och som ger en bra bild av att det är mycket hot som gäller från nationaldemokraternas sida, samt våld – som den helt meningslösa misshandeln av deltagare i Pride-festivalen förra året.

På sin hemsida skriver nationaldemokraterna även att invandrare står för merparten av våldtäkter i Sverige. De skriver att invandrare och islam innebär en fara för Sverige. De skriver om social turism. De skriver om kriminella polacker som gick bärsärkagång i Sölvesborg. De skriver om att en utlänning knivhotade sin familj för att få stanna i Sverige. Ja, det finns ingen hejd på fördomarna. Allt är invandrarnas fel. Vi svenskar begår inga brott kan man nästan tro efter att ha besökt nationaldemokraterna sida. Svenska killar våldtar inte. Svenskar misshandlar inte andra. Svenskar gör inga onda gärningar i den kristna religionens namn. Svenskar rånar inte. Svenskar misshandlar inte kvinnor. Eller?

Det roliga i kråksången är att nationaldemokraternas frontfigur Tor Paulsson nu är anhållen. Det förtäljer en artikel på sidan 10 i dagens Expressen. Han misstänks för grov misshandel av en kvinna under midsommarens förlustelser i Dalarna. Mitt framför ögonen på partikamrater och andra festdeltagare slog han kvinnan med flera knytnävsslag i ansiktet. En festdeltagare larmade polisen och det lär väl bli svårt att slingra sig ur denna situation – såvida inte alla vittnen drabbas av total minnesförlust helt plötsligt.

Inför valet 2002 poserade han på flygblad och oroade sig över att invandringen kan öka leda till ökad kriminalitet. Nationaldemokraterna kräver i sitt principprogram hårdare tag mot kriminella och högre straff för bland annat våldsbrott. Fast det kanske bara gäller invandrare?

Hur går denna ekvation ihop? Det gör den givetvis inte. Det är därför nationaldemokraterna inte är trovärdiga och är och kommer alltid att förbli ett extremistiskt parti. I alla fall för oss vanliga människor som inte är enögda. Vi som inte tror/trodde på Hitlers irrläror och inte förnekar att Förintelsen skedde under nazisternas ledarskap. Vi som tror på mångfald och solidaritet.

23/11-01 skrev jag detta:
Var fjärde Sverigedemokrat har poster i brottsregistret. En Sverigedemokrat i kyrkofullmäktige har tretton (13 !!!!!) domar, bland annat för grov misshandel. Jajaja...jag har tidigare påvisat att brottsligheten ÄR hög i extrema grupper vare de sig är politiska eller inte. Det är kanske därför de bara platsar i dessa extrema grupperingar?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 28, 2004 2:34 EM