« Ett barnbarn till | Startsidan | Kastreras i onödan »

28 juni 2004

Mozilla

BTW - for the record. Jag ger mig. Platt fall. Jag trodde själv att jag var ganska förändringsobenägen, att jag alltid skulle tuffa på med Netscape 7 until the bitter end. Mozilla 1.7 har en del finesser som inte Netscape har och som jag faktiskt tycker är helt okey. Bara det att man kan jobba Offline och bläddra fram och tillbaks mellan sidor man tidigare besökt är en finess som jag har saknat i Netscape och upptäckte till min förtjusning att det funkar i Mozilla 1.7 (för det mesta i alla fall).

Buggen jag upptäckte angående inställningarna Forward Messages as Inlines eller Attachment kan jag leva med. Den buggen finns inte i Netscape 7.*. Där har jag alltid haft Inlines inställt när det gäller forward av mail. Det har aldrig påverkat inkommande mail, såsom det gör i Mozilla. Där har jag tvingats att ställa Messages as Attachment, bara för att slippa få in fler virus bakvägen i inkommande mail – även om nu mitt antivirusprogram alertade mig förra gången vet man ju inte om det kan slinka in något virus via mailen som ännu inte är detekteringsbart av antivirusprogrammet.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 28, 2004 6:24 FM