« Nytt säkerhetshål | Startsidan | Fler och fler bloggar »

13 maj 2004

Rökförbud på krogen

Då var det klappat och klart om jag förstått saken rätt. Det blir ett rökförbud på krogen om ett år. Tja, man vänjer sig vid allt :9. Jag misstänker att alla icke-rökare är glada och det unnar jag dem. Själv kommer jag nog att minska mina krogbesök. För mig hör en god middag ihop med en god cigarett efteråt eller för att inte tala om den klockrena kombinationen öl och en cigg ;).

Jag ser framför mig Stureplan en fredagskväll. En kö för de som vill in på de populära inne-ställena och en kö för dem som bara har varit ute och tagit sin cigarett. Det kan bli lite knepigt att lösa det hela. Det kan tänkas bli störande för de som bor vid populära krogar om hälften av besökarna står utanför och stojar och röker. Men den dagen, den sorgen.

Men rökning är farligt. Passiv rökning likaså.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 13, 2004 7:23 EM