« Rökförbud på krogen | Startsidan | Sparbeting på skolan »

14 maj 2004

Fler och fler bloggar

När bloggsamhället bara ökar och ökar är det snart svårt att vara först med något eller ens kunna vara originell längre :). Nej, så illa är det inte. Men ibland så har jag sett att många skriver om nästan exakt samma sak och det nästan under samma tidsrymd, fast på olika sätt och det är i och för sig givande att se det ur olika perspektiv. Aktuella händelser ger ofrånkomligt denna effekt.

Det är tur att det finns många olika typer av bloggare/dagboksskribenter. En del skriver bara om teknikrelaterade saker. En del sprutar bara ur sig länkar. En del skriver långa funderingar om livet. En del levererar nyheter som en värsta TT-byrå. En del skriver bara om sin egen vardag. En del skriver väldigt "nischat" om ett smalt ämne de är intresserade av. Mångfald berikar.

Jag hittade i går en länk jag själv hade tänkt publicera hos Stationsvakt. Först tänkte jag då istället bara länka till honom och hänvisa till den roliga länken. Men bara för att vara envis som en åsna blir det en dubbelpublicering. Här är länken som en déjà vu. Bush styrs av dollar.

Bonusurl för dig som gillar anagram.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 14, 2004 6:03 FM