« Jag vill leva | Startsidan | Kedjebrev=spam? »

25 mars 2004

Logiskt ämnesbyte?

Nyss var jag inne i hönshuset för att stänga för kvällen. Jag hörde några pip och förstod att nu hade det hänt. Jag stack in handen försiktigt under hönan och kände i alla fall två små dunbollar. Jag satte på värmelampan därinne, det lär bli en kylig natt. Jag hoppas hon kan hålla dem varma. Det lär behövas.

Så snabbt byte av ämne. Men kanske inte så långt från temat tuppar och hönor?

Ett pressmeddelande kom häromdagen och som jag läste i går och det var i mina ögon ganska intressant. Jag höjde lite på ena ögonbrynet vid vissa formuleringar. De har jag klippt bort. Jag smålog lite när jag såg att inte ens sajtnamnet är rättstavat, men jag lade in rätt url i länken.

Nu tror jag många kändisar kan andas ut. Det var, i mina ögon, en förskräckligt dum affärsidé att göra intrång på kändisars integritet, via smygfilmade filmsnuttar eller smygfotade bilder – i syfta att tjäna pengar. Att det mesta var skräp insåg nog de flesta, men kanske först efter de betalat för den insikten.

Jag hörde att han i morgon drar igång med nya spektakel :). Dock antar jag att deltagandet där är frivilligt.

// Annica Tiger

-----------------------------------

Pressmeddelande:

Helsingborg 2004-03-23

På förekommen anledning ber jag att få meddela att min medverkan i projektet www.papparazzia.com http://www.papparazzia.com/ med omedelbar verkan upphör.
-----
text bortklippt där han i pressmeddelandet
kastar skit på sina f.d kollegor

-----
Den företagsbildning som ligger till grund
för verksamheten är under upplösning.
-----
text bortklippt där han i pressmeddelandet
kastar skit på sina f.d kollegor

-----

Med Vänliga Hälsningar
----------------------
Michael Brinkenstierna

Office:042-xxxxx

Mob:0704-xxxxx
Mob:0739-xxxxx

E-mail:xxxxx@brinkenstjarna.net

HEMSIDA http://www.brinkenstjarna.net/

Annica Tiger mars 25, 2004 6:42 EM