« Bilder på nätet | Startsidan | Ont ska med ont fördrivas? »

27 februari 2004

Hur ser en hora ut?

Jag upprepar frågan. Hur ser en hora ut? Det vet tydligen advokat Tore Noreberg.

- Ursäkta mig, men du har faktiskt sett ut som en hora.

Detta yttrande fällde han till en ung flicka i en rättegång som handlade om hur hennes föräldrar misshandlat och hotat henne. Som sista utväg från helvetet hoppade dottern ut från fönstret och är numera förlamad.

Hon tyckte om att sminka sig, hade kjol på sig och ville, som de flesta andra ungdomar, då och då gå ut och roa sig. Men det gillade inte föräldrarna. Det var mycket mina föräldrar inte gillade av det jag gjorde när jag var tonåring, men inte misshandlade och hotade de mig för det.

Men åter till frågan. Hur ser en hora ut?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 27, 2004 10:37 FM