« Hur ser en hora ut? | Startsidan | Fredagsfyran 1 »

27 februari 2004

Ont ska med ont fördrivas?

Jag skrev tidigare i dag om advokaten som tyckte att en ung tjej såg ut/hade sett ut som en hora. Det har även skrivits om det i tidningarna och jag såg ett inslag på Aktuellt nyss om det.

Denna man har tydligen en hemsida på nätet. Han har en gästbok, vilket de flesta privata hemsidor har. Men bara för att man inte gillar någon behöver man ju inte spamma gästboken. Jag tyckte att en del inlägg med råge passerat gränsen för vad man skriver i någons gästbok.

Eller så är jag bara gammaldags. En moraltant? Jag brukar alltid säga att när det gäller mail till eller inlägg i någons gästbok bör man tänka efter en gång extra innan man trycker på SEND-knappen. Är detta något som bör delges en hel värld (gästboksinlägg) eller är detta något jag står för i morgon (mail).

Sen finns det väl en hel del som tycker att vi som bloggar ska resonera på samma sätt. Men det försöker jag göra. Det tror jag de flesta andra som bloggar oxå gör. Det hör till bloggeriet att man kommenterar och i viss mån kritiserar. Men därifrån till de inlägg som publicerats i denna advokats gästbok är det en lång, lång väg och en väsentlig skillnad.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 27, 2004 6:41 EM