« Valkarusell | Startsidan | Databasproblem »

13 december 2003

Luciaskinka

Jag skulle ha åkt i väg på julbord i kväll. Det valde jag bort. Jag gjorde skinka istället och sjömansbiff. Skinkan var till B. Det har nästan blivit en årlig tradition. Han älskar skinka och det är inte så jobbigt att göra en extra innan jul. Denna skinka kommer han att hinna äta upp innan jul. Garanterat. Men B. har inga problem med vikten. Han kan äta hur mycket som helst utan att det märks. Det är inte alla förunnat :(.

Sjömansbiffen blev god. Det är sällan jag är speciellt huslig. Men ibland får jag mina ryck. Fast de är sällsynt sällsynta. Min make tycker nog att han gjorde ett dåligt val när det gäller mig. Han hade nog velat haft en mer utpräglad "hemmafru", van som han var vid det från förra frun. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Det är förresten helt ömsesidigt numera :). Sånt är livet.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 13, 2003 7:39 EM