« Luciaskinka | Startsidan | Spam och Copy »

14 december 2003

Databasproblem

Lustigt. När jag försökte logga in på bloggen i går och skriva en anteckning möttes jag av följande felmeddelande:

Got an error: Connection error: Too many connections

Det tog ett bra tag innan jag kom in till slut. Sitter folk och försöker hacka sig in i bloggen? Hur ska man tyda detta ovan? Jag har aldrig varit med om detta förut.

*obs ironi*
Konspirationsteorierna kan bli många :). Försöker valda delar av de extrema mansgrupperingarna, som har utsett mig till något slags hatobjekt och syndabock för alla deras bekymmer, att hacka sig in i mitt system?
*obs slut ironi*

Skämt åsido! Jag fick dock en förklaring lite senare på kvällen från webhotellet. Problemet har jag bollat vidare till vederbörande. Det är inget jag kan fixa. Databaser är inte min bag. Jag får förlita mig på lite hjälp från mina vänner :).

// Annica Tiger

Annica Tiger december 14, 2003 6:22 FM