« Trevlig Lucia | Startsidan | Luciaskinka »

13 december 2003

Valkarusell

Keiko är död.
Han fick några år i frihet i alla fall.

Världens längsta och häftigaste berg- och dalbana?
Jag som älskar att åka karuseller. Men vete sjutton om jag skulle våga åka den här. Fan börjar bli gammal. Fritt fall på Gröna Lund (det sista jag åkt i karusellväg) måste te sig som en fjärt i rymden i jämförelse med denna åkattraktion. Jag minns att när jag var i San Francisco (eller så var det när vi var i San José) med P.O så var jag en hel dag på ett stort nöjesfält, när han jobbade på med sitt (han var på tjänsteresa och jag följde med). Det var stora karuseller redan då jämfört med dem vi hade/har härhemma och detta var alltså på det ljuva 80-talet.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 13, 2003 2:05 EM