« ATP | Startsidan | Strul med inboxen »

10 november 2003

Saknade promenader

Jag saknar mina hundpromenader. När inte berget kommer till Muhammed, får Muhammed gå till berget. Typ! Jag tog en riktig långrunda nu på förmiddagen, c.a en och en halvtimmes rask promenad i gamla bekanta hundpromenadstrakter. Jag mindes Buster (min älskade Schabrador) med glädje i hjärtat. Detta var våra egna promenadstråk. Buster krävde mycket motion, till skillnad mot Laban, Nalle och Smulan, som mer ville fingå lite. Men då jag gick i omgångar så fick i alla fall jag motion :).

I morse såg jag grannens katt kila förbi köksfönstret med en liten fågel i käften. Satans kattdjävel. Ja, rent ut sagt så kan jag inte säga mindre. Jag köper inte grannarnas snack om att det är kattens natur att ta småfåglar. Jag tycker inte om när deras oräkneliga katter springer runt på vår tomt. Vete sjutton hur många katter de har numera. Muttrar! Har funderingar på diverse kattfällor.....

// Annica Tiger

Annica Tiger november 10, 2003 12:18 EM