« Saknade promenader | Startsidan | Någonting »

10 november 2003

Strul med inboxen

Datorer är som män. Man förstår sig inte på dem alla gånger, men man klarar sig inte utan dem.

Min mailklient (Netscape 7.0:s inbyggda) har börjat leva ett eget liv. Mappar försvinner, kommer och går. Det är särskilt inboxen i min privata mailadress som spökar. Nu har innehållet försvunnit i inboxen ut i det blå ett antal gånger. Det är inte så kul, då det är viktiga mail. För mig. Ja, jag har back-up, men inte kör jag det varje dag. Orkar inte :(. Så när jag återställer är det likt förbenat mail som raderats.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har mail sparade sedan 1996. Arkiv-mapparna har än så länge inte drabbats. Ta i trä.

Att använda Microsofts Outlook eller annan av Pyttemjuks mailklienter är ingen option för mig. För det är för dem alla alla virus designas, mer eller mindre. Än har väldigt få specialdesignats för Netscapes mailklient.

// Annica Tiger - kanske röksignaler är en option?

Annica Tiger november 10, 2003 8:18 EM