« Jobba, äta och sova | Startsidan | Arbete pågår »

13 oktober 2010

Dags att runda av?

Jag fick ett mail för ett bra tag sedan och det har legat kvar i inkorgen. Det väckte många tankar hos mig och sådde ett frö.

Nu har jag bloggat sedan augusti 1997 och det börjar kanske bli dags att runda av? Det finns så många andra som har mer att ge. Bloggosfären bara växer och växer. Det är kanske som mailskribenten skrev att jag givit mycket, men vetesjutton om jag har så mycket kvar att ge via bloggen.

Livet är det som händer runt omkring en medans man försöker strukturera och planera det.

// Annica Tiger

<citat>
Hej Annika T!

Jag tillhör en av dem (kvinna 50) som för många år sedan köpte boken Nyckeln till din egen hemsida på Internet  av Dan Josefsson. Jag följde nästintill även maniskt din dåvarande aktuella fullproppade sida med html osv.

Kortfattat, så råkar jag glida in på din blogg idag och inser att du blivit sjuk på något vis!

Jag vill bara skicka en hälsning såhär och trots att JAG inte trivs så gott i total värme så önskar jag för din skull att de 28 graderna blir kvar åtminstone i DIN närhet så att du slipper frysa!

Var rädd om dig och var fullständigt medveten om att du under så många år givit så mycket härute... av dina kunskaper insikter, tankar krafter, allt ur dej själv! (jag är en av dem som skriver dej mej sej istället för dig mig sig)

Jag önskar dej lycka till och känn inget tvång att besvara detta email, bara var där du är!
<slut citat>

Annica Tiger oktober 13, 2010 4:49 EM

Kommentarer

Hoppas du kommer tillbaka snart!

Skrivet av: Eva datum: september 16, 2012 7:41 FM

Hej! Det gick inte att kommentera på det du skrivit om e-nummer. Så därför postar jag det här istället: E-nummer är ju en sak. Genom att titta på innehållsförteckningen kan vi ju faktiskt ändå välja bort dessa. Värre är företag och tillverkare som utger produkten för att vara en sak men sedan är en annan. Har själv startat en portal där man kan läsa om tips och själv tipsa. Om du är intresserad av e-nummer och deras påverkan är du mer än välkommen. Tack själv för en bra blogg med intressanta inlägg!!
Mvh Emil Gustavsson
http://slutaluras.wordpress.com/

Skrivet av: Emil Gustavsson datum: maj 12, 2012 11:19 EM

Kom tillbaka!

Skrivet av: likvidation av aktiebolag datum: april 20, 2012 3:19 EM

Hej igen...jag ser att du använde mitt meddelande till dej såhär...jag hoppas du mår OK nu...jag hoppas du känner dej FRI!!!!! Det är du sannerligen värd!!!

/Barbara

Skrivet av: barbara datum: februari 14, 2012 8:39 EM

Hej Annica,

Hur är det med dig?

Emil

Skrivet av: Emil datum: januari 5, 2012 2:49 EM

TACK!!!!

För all den information som gör html-kodning fattningsbar för en "hemmasnickrare" :)

Skrivet av: Clara datum: november 7, 2011 6:22 EM

Fy fan va länge du bloggade. Verkligen imponerande.

Jag råkade komma in på din sida nu genom en länk och kände igen namnet ifrån tiden då man började lära sig det här med internet och göra hemsidor. Nostalgi =)

Skrivet av: Ted datum: oktober 4, 2011 11:36 EM

Då och då tittar jag in här i hopp om att - nu har hon nog skrivit något!

Skrivet av: Britt datum: juli 11, 2011 11:13 EM

Jag hoppas att du kommer tillbaka!

Skrivet av: Horoskop datum: april 23, 2011 12:28 EM

Jag hoppas verkligen att du funderar på att komma tillbaka!

Skrivet av: Horoskop datum: april 23, 2011 12:27 EM

Jag hör också till dom som gärna läser det du skriver, och dessutom har jag haft otrolig hjälp av din html för nybörjare för massor av år sen. (Jag började där, men idag gör jag hemsidor "på riktigt" - tack vare dig!)
Skulle gärna se dig blogga vidare, kanske räcker det med en paus...?
Många hälsningar & sköt om dig!

/Maria

Skrivet av: Maria datum: april 13, 2011 8:56 EM

Hej Annika

Jag är också en av dem som läst, lärt och återkommit gång på gång till dina HTML-guide.

Har tittat in lite då och då på din blogg men likt den snåla skatan inte skrivit något. Skäms nu men jag vill att du ska veta att du har betytt mycket för mig under åren.

Kommer du tillbaka med bloggandet blir jag glad. Slutar du så kommer du ändå alltid att vara min webb-drottning!

Skrivet av: Karin datum: mars 26, 2011 11:50 EM

Hej Annika, hoppas du snart får inspiration till nya inlägg.

Skrivet av: Lån datum: mars 15, 2011 11:47 EM

Har halkat in på din sida till och från genom åren och ströläst, oftast utan att kommentera.

Hoppas att du har det ok och att behandlingen gav resultat så att du kan göra vad du nu råkar känna för i nuet och framtiden.

Blessings.

Skrivet av: En skugga datum: februari 4, 2011 2:47 FM

Din HTML guide har varit som en mentor för mig och har hjälpt mig att bygga många hemsidor de senaste tio åren. Stort tack!

Skrivet av: Christopher datum: januari 9, 2011 7:53 EM

Hej Annika! En liten sten i vattnet bildar många många ringar som leder åt alla alla håll! Jag är så glad att så många kommenterat och visat sin uppskattning och sin sorg över OM du skulle sluta. Och jag är glad att vara en av dem som fick bli en av ringarna i vattnet genom mitt email som du valde att lägga ut här! Nu nalkas JUL...jag hoppas din kropp mår BRA...jag hoppas DU mår BRA!!! Varm Tanke till dej nu, min HTML Gudinna! Var Rädd om dej i vad du än väljer inför din framtid! /Barbara

Skrivet av: Barbara datum: december 18, 2010 7:48 EM

Om det känns som om du vill sluta/ta en paus nu så är det dig sannerligen väl unt! Jag skulle sakna din blogg om den försvann, men på något sätt ska jag väl klara av det :-)
Vill passa på och tacka för allt du gjort på nätet - utan din html-guide hade det varit mycket svårare att fixa med sin egen sida!

Skrivet av: SivÖ datum: november 15, 2010 8:39 FM

Ja, du har givit så mycket under många år. Nu är det kanske dags att du tar mot istället.

Jag vet att utan din HTML-guide skulle jag aldrig kunnat koda första versionen av skrivarsidan.nu. Det har hänt mycket sen dess, men du är för alltid min webbguru.

Må väl, ta hand om dig och lycka till med fortsättningen på ditt liv!

Skrivet av: Iréne S Räisänen datum: november 9, 2010 10:07 FM

Jag stänger inte dörren helt, men kanske en paus för det är mycket just nu som händer och fötter. Jag har under årens lopp givit rådet till andra som undrat som jag gör nu. Lägga av? När? Hur? Det ska kännas rätt i hjärtat. Det ska vara kul att blogga. Texten ska lixom flöda fram av sig självt. Den dagen kanske kommer igen. Eller kanske jag ändrar form på bloggen.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 21, 2010 10:49 EM

Jag har läst om din tanke på att det kanske är dags att "runda av". Jag kommer att sakna dina inlägg om det blir så, men livet är inte statiskt och det kan ibland kännas rätt att lägga sin energi på något nytt. Men nog blir bloggvärlden ödslig om du slutar. Jag har förstått att du har haft en hård kamp att utkämpa och du ska veta att jag många gånger tänkt på dig.
Lycka till med det du bestämmer dig för att lägga din energi på.

Skrivet av: Brittis datum: oktober 20, 2010 11:49 EM

Hej Annica!
Jag har inte följt din blogg men många gånger stött på dina webbråd i sökningarna. Du är ju en webbikon så det skulle vara tråkigt om du lade ner!
Nu finns du med i min RSS-läsare.
MVH, JoF

Skrivet av: JobbochFirma datum: oktober 20, 2010 7:49 EM

Hej Annika!

Det skulle vara synd om du slutade att skriva. Vi skall väl inte lämna över nätet helt och hållet till småungarna:)

Skrivet av: Eija datum: oktober 18, 2010 9:42 FM

Allt går i vågor...vi kommer föds och dör...bloggar föds och dör..om du är en skapande,skrivande människa så är formen ovissentlig...att blogga...att skriva en dagbok..

Vi skriver inte för andra utan för oss själva...att klargöra vår ståndpunkt..vi är vad vi säger,skriver eller gör....om man väljer en blogg är det bara en form...

Jag mår förresten bättre nu även om jag har litet problem med balansen...

Skrivet av: Bengt datum: oktober 17, 2010 9:17 EM

Kära Annika:
Jag har så svårt att tänka mig att du lägger av. Om du nu gör det så ska du veta att du har betytt mycket för min närverksamhet och utan dig tror jag inte att jag hade lärt mig vad jag har lärt mig.

Hoppas att du känner dig bättre idag och en stor, stor
Kram

Skrivet av: Kerstin datum: oktober 15, 2010 12:05 FM

Hej Annika,

jag kommer i så fall att att sakna dina inlägg. Din blogg är den jag läser först av de tre jag brukar läsa. Själv kan jag inte riktigt förstå hur någon orkar hålla på att skriva en blogg, men jag är väldigt tacksam att det finnns dom som tycker att det är värt det. Jag tycker att det är värdefullt att läsa andras tankar, det ger mig möjlighet att ompröva mina egna.

Jag tror att det som gör att jag fastnat för att läsa din blogg är att vi har en del likheter i grunden. Dels ditt engagemang för hundar. Senast nu i somras var jag inne på dina sidor angående hundar och fästingar. Många fästingar på små skottar. Det andra är att vi båda haft en allvarlig sjukdom, som har ändrat förutsättningarna för våra liv.

Ha det bra, och hör gärna av dig.

/Mats

Skrivet av: Mats datum: oktober 13, 2010 9:43 EM

Jag hoppas att du mår bra, i varje fall ok.

Du är en av de som varit med i bloggvärlden absolut längst och du var också oerhört aktiv under lång tid.

Men jag tror känslan av oengagemang finns hos många av oss som kom efter också. Vad ska vi ha bloggen till? Dra samma omgång åsikter ett varv till? Jag upplever både som bloggare och som läsare av bloggare att bristen på engagemang/passion avtagit hos många. Hur många av de som var aktiva/engagerade för 5 år sedan är det idag? Ändå är det svårt att släppa taget, jag vill i varje fall fortfarande vara en del av sfären även om jag känner att det mesta av det jag skriver/är på väg att skriva idag har jag skrivit förr.

Oavsett vad du bestämmer så är jag glad att jag fått läsa en hel del av vad du skrivit, jag har långt ifrån hållt med dig om allt, men jag har läst ändå. Trevligt också att (hittills) fått träffa dig IRL en gång.

Skrivet av: Åsa datum: oktober 13, 2010 9:05 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?