« Nervös | Startsidan | Windows Vista »

22 oktober 2009

Varför så fånigt nervös?

Varför var jag så nervös?

Dagens sövningar via narkos har inget med de jag minns sedan tidigare. De missade dessutom att ge mig hela morfindosen, över 3/4-delar rann ut i sängen, men jag sa inget :). Vilket innebar att jag var den piggaste patienten på uppvaket. Redan efter en halvtimme satt jag upp i sängen och ville ha kaffe, gå på toa och ut och röka.

Nu är jag hemma, men ska ta det lugnt i 10 dagar. Ingen bilkörning - så tyvärr är jag tvungen att stanna hemma från jobbet. Men jag har ju inte tidigare sjukskrivit mig under hela tiden jag jobbat där, utan gått och jobbat i ur och skur, men nu tänker jag vara hemma enligt doktorns order.

Nu tänker jag gå i ide ett par dagar. Skönt att M. finns. Det känns underbart att bara bli omhändertagen. Tack alla andra som peppat.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 22, 2009 11:05 FM