« Snö? Redan? | Startsidan | Varför så fånigt nervös? »

20 oktober 2009

Nervös

Har varit och gjort en spirometri och den var alldeles fruktansvärt bra, med tanke på min ålder och att jag rökt sedan jag var bara barnet. KOL - släng dig i väggen. Just nu så är det nog det minsta jag behöver oroa mig för.

Satt precis och skulle ta vaccinet mot svininfluensan, jag gick förbi och såg att lokalen var tom där vaccinationerna ges - men precis innan sticket ringde mobilen och jag kallades in för operation i morgon. Det blev ingen spruta. Risk för feber enligt läkararen.

Nu är jag nervös. Jag vill inte sövas. Jag oroar mig för det. Jag vill inte dö, somna in för gott. Visst, risken är minimal - kanske obefintlig men det gör mig inte mindre nervös. Klockan ett i morgon, vid lunchtid, är operationen planerad, om röntgenläkaren ger klartecken. En eller två bisköldkörtlar ska bort och jag hoppas att det slutar där. Svulsterna är säkert bara svulster, helt ofarliga och inget mer.

Carina, min älskade glöm inte bort vad jag sa i telefonen. Hälften. Resten ordnar sig.

Jaja.....jag vet att jag är fånig. Men jag skakar i hela kroppen redan nu av nervositet för att bli sövd i morgon.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 20, 2009 3:55 EM