« Tack Alexander Fleming! | Startsidan | Kvinnor på hjärnan? »

24 januari 2009

Besticken på plats

Jag har hittat mina bestick. Jag flyttade in här i augusti och först nu i dag packade jag upp just den kartongen där besticken fanns. Jag har haft en kniv, en gaffel, en sked och tre kaffeskedar som jag har använt, men nu har jag desto fler. Nu är det bara fyra kartonger kvar att packa upp. Sakta men säkert.... :-) Något annat kan jag inte säga. Normalt sett brukar jag vara lite snabbare att packa upp efter en flytt, men denna gång har det varit segt.

I dag har jag i stort sett sovit hela dagen. Det sägs att det inte går att ta igen förlorad sömn, men på något sätt måste kroppen reglera plus och minus antar jag. Men fast jag sovit mycket mer än normalt känns det nästan som om det vore tvärtom.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 24, 2009 3:48 EM