« Varför alla dessa sökningar? | Startsidan | + och - »

27 augusti 2008

Vad gör man?

Jag har inte haft tid att packa upp kartongerna, först nu har jag börjat och det visar sig nu att flyttföretaget har lejt dagavlönad personal som stulit grejer ur kartongerna. Nu är det svårt att bevisa något för jag fick aldrig någon skriftlig bekräftelse på min beställning av flytt och det gör att det blir svårt att göra en polisanmälan. Flyttföretaget säger sig minnas min flytt, men tror mer på att någon förbipasserande skulle ha snott grejerna. Det köper jag inte. Det skulle vara en eller flera personer med mycket stora fickor i så fall. Tråkigt.

Det stora steget jag var på väg att ta mynnade ut i intet på grund av byråkratiska problem hos myndigheterna i Tunisien. Nu vet jag inte om jag orkar göra ett nytt försök. Det var så nedslående att jag tappade lusten helt enkelt.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 27, 2008 12:10 EM