« Udda intresse som väckts | Startsidan | Nu har jag ställt bilen... »

6 december 2007

Orken tryter......

Här blir inte många barn gjorda, det vill säga jag uppdaterar alldeles för sällan. Jag hoppas det bara är tillfälligt. Men jag har fullt upp med att bara leva för dagen och hinner inte med att varken blogga eller hålla mig á jour med vad som händer och fötter numera. Skulle jag blogga varje dag som förut blev det nog mer Annica Tigers sjukblog :-). Förmodligen helt ointressant för flertalet?

I går när jag jobbade höll jag på att tuppa av, ståendes. Mina kollegor sa att jag var alldeles vitblek i fejan och jag kunde knappt ta mig till närmaste stol för att fallla ihop som en lealös säck på den och försöka skärpa till mig. Ledsagning ned till lunchrummet och lite mat i magen gjorde att jag blev lite piggare, men det var en obehaglig upplevelse som jag gärna slipper vara med om fler gånger.

Frågan är hur länge jag orkar jobba?
Kroppen tar fruktansvärt mycket stryk just nu,
fysiskt av både medicinerna och jobbet.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 6, 2007 12:42 EM