« Helt enligt reglerna | Startsidan | Strongt av Axén Olin »

16 november 2007

Parias?

Tillbaks i selen igen. Denna vecka är dyngveckan och det känns rätt tungt. Hur det kommer att kännas nästa vecka när jag fått första sprutan vete gudarna - inshallah.

Det som jag upplever som jobbigast just nu är att det verkar som om de unga killarna på jobbet undviker mig. Jag misstänker att de tror att jag är smittsam och därför vill de inte stå och jobba med mig.

Det är bara en känsla, men en ganska påtaglig sådan. Jag hoppas verkligen att de ska komma till insikt om att det finns ingen som helst oro för att jag ska smitta dem och att de slutar att undvika mig. I längden kommer det att bli ohållbart.

Men å andra sidan, jag har viss förståelse - men ändå inte. De har fått information och den borde räcka för att de inte ska behöva vara oroliga.

Det är verkligen inte kul att uppleva sig vara en paria.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 16, 2007 3:39 EM