« Stalking | Startsidan | Buy nothing day »

20 november 2007

Behandlingen har startat

Jag var lycklig i öknen. Just nu är jag inte lycklig. Jag har frossa och mår allmänt dåligt av sprutan jag fick i går och tabletterna jag ska äta 2*2 per dag gör sitt till misstänker jag och hur jag kommer att må i fortsättningen under dessa 22 veckor vete gudarna. Är detta bara början? Det lät inte så lovande när sköterskan rabblade upp vad som komma skall, illamående, håravfall, supertorr hud, risk för depression, självmordstankar, personlighetsstörningar och lite annat smått och gott. Men jag orkade inte lyssna, jag får ta en dag i sänder. Det vore ju maximal otur att drabbas av ALLT detta. Men jag ska inte klaga. Det finns de som har det sämre. Jag får leva på mina minnen från min resa. Jag har lagt upp några bilder under Dagens bild.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 20, 2007 8:20 EM