« Anders Borg - en vänsterman? Snicksnack! | Startsidan | Migrationsverket och Nyamko Sabuni talar inte samma språk? »

14 juli 2007

Tacka vet jag najtråd

I går på jobbet så ramlade ena glaset ur glasögonen, en skruv hade lossnat. Den lilla skruven lär vara ganska svår att hitta. För jag trodde jag fick med mig den hem, men icke sa Nicke. Alltså bör den finnas kvar där och jag tror knappast att jag kommer att hitta den, för den är så liten att den knappt syns. Så man tager vad man haver, som Kajsa Warg sa.

Tacka vet jag najtråd. Inte snyggt. Men det funkar. Fast i dag blir det reservglasögonen som tas med istället för de som är trasiga. Hoppas optikern där jag köpte läsglasögonen har en skruv som passar till bågarna och dit kommer jag inte kunna åka förrän torsdag och har jag otur har han semesterstängt.

Annars förflöt fredagen den 13:e utan mankemang. Fast jag är inte vidskeplig, men visst är det ett magiskt datum.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 14, 2007 6:47 FM