« Återigen varning för viruspostcards | Startsidan | Varning för Sverige? »

7 juli 2007

Filminspelning

I dag har jag varit statist :). Monica har ett projekt på G. Det behövdes lite statister i dag och jag var inte sen att hänga på. Inte för att synas (det gör jag inte heller för jag satt mig så att jag inte skulle synas) utan mer för att få uppleva hur en filminspelning går till.

Monica kan sin sak, det märktes. Jag var ju bara med på en liten del av flera delar av inspelningen så jag fick ingen riktig överblick över hur slutresultatet kommer att bli, men de scener som spelades in av skådisarna var bra och en del riktigt roliga. Tystnadsplikt är anbefallen, så mer kan jag inte berätta :).

Jag skulle nog aldrig ha tålamodet att vara en skådis. Omtagning efter omtagning, en extra tagning till osv. Inte nu på gamla dar. Men visst närde jag drömmar som 10-12-åring att bli skådis, inte filmskådespelare utan jag spelade teater. På riktigt, på scen och med publik. Jag älskade hela kittet, men när hormonerna började svalla i puberteten blev det annat som kom i fokus. Synd, jag skulle ha fortsatt att gå hos den där pensionerade regissören som hade som livsuppgift att lära oss ungar att spela teater.

Men de val man gör i livet kan inte göras ogjorda.

Hur som haver, en intressant dag har det varit. Eller förmiddag kanske jag ska skriva, för jag var uppe med tuppen och på plats redan halvsju. Jag har svårt att lära av mig ovanan att alltid komma för tidigt. :)

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 7, 2007 2:02 EM