« Internet har blivit pedofilernas guldgruva | Startsidan | Våga vägra samlag utan kondom »

7 juni 2007

Nu börjar jag bli lite trött på min dator

Det var inte länge datorn höll sig vid liv. I går så la den av igen. Nu sitter jag återigen med min gamla dator som har fungerat som ett urverk sedan 2002, förutom att den låter som ett tröskverk. Jag satt och surfade med Firefox och nya datorn bara frös. Sedan kom två blåskärmar efter varandra och sedan fungerade inte ens Felsäkert läge. Det blir bara en prompt som står och blinkar längst upp till vänster.

Jag blev så dj*vla förbannat så jag stängde av den och åkte iväg och badade istället. Premiärdoppet för i år. Varmt var det inte. De påstod att det var 20 grader i vattnet, men de måste haft en glädjetermometer för inte kändes det som 20 grader, jag kastade mig inte direkt i vattnet så att säga. Men det var skönt att komma iväg och ligga och slappa i solen. Det är ju kul att det kan vara soligt när man är ledig också och inte bara när jag jobbar.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 7, 2007 6:15 FM