« En av de sista manliga ridderliga gesterna? | Startsidan | Jämställdhet verkar inte vara prio ett »

28 juni 2007

IDG hoppar på Twingly-tåget

Låt mig gissa eller rättare sagt sia om flera länkar till IDG i framtiden. Se, redan här är en :-). IDG kommer att få många fler länkar nu från bloggare eftersom de kommer att köra samma stuk som DN och SvD redan gör. Jag tycker i och för sig att Twingly är en lysande idé, men ser ofta att det missbrukas - en ren subjektiv bedömning från min sida givetvis.

Själv var det länge sedan jag ens besökte IDG:s sajt. Jag länkade ofta dit förut, men tröttnade då det ofta var så mycket faktafel i artiklarna. Det är väl även i denna artikel lite luddiga formuleringar och det där med ett par minuter är inte riktigt rätt, det kan ta bra mycket längre tid än så ibland. Vilka bloggtjänster pingas automatiskt av Twingly med jämna mellanrum?

För att vara med i faktarutan måste du länka till en artikel på computersweden.se i ett av dina blogginlägg. Gå sen in på Twinglys webbsajt och ”pinga” din blogg genom att skriva in adressen. Vissa bloggtjänster kan sedan pingas automatiskt av Twingly med jämna mellanrum. Ett par minuter senare kommer ditt blogginlägg att dyka upp i Twingly-rutan vid den länkade artikeln på computersweden.se.

BTW - Jag prenumererar på InternetWorld, men kommer antagligen inte att förnya prenumerationen när det så blir dags för tidningen har sannerligen synnerligen förändrats och är inte alls lika intressant att läsa som förut, för en vanlig lekman som jag. De har nischat sig mot helt andra målgrupper numera.

Andra bloggar om:

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 28, 2007 5:14 EM