« Digitala postkort bör man ibland se upp med | Startsidan | Sd tar gärna emot bidrag, men nekar andra att få »

17 maj 2007

Teflonminne?

Inte har jag tänkt på att det är helg i dag. Röd dag mitt i veckan? Inte undra på att de samtal jag försökte ringa i dag inte var så framgångsrika. Allt är ju stängt :-).

Jag visste att jag skulle tvätta idag, men var helt övertygad om att det var klockan 16.00 och inget annat. Rena rama turen att jag kastade ett getöga i kalendern tio minuter i åtta i morse och såg att om tio minuter hade jag tvättid.

Samma sak i går. Jag var övertygad om att jag hade tid hos tandis nästa vecka på onsdag. Tandläkaren ringde då jag egentligen borde varit där och undrade om det hänt något eftersom jag inte var där. Jag som aldrig har missat en tandläkartid och jag har gått på samma klinik i snart 35 år. Snälla som de var klämde de in mig på eftermiddagen så jag fick min plomb lagad.

I dag skulle jag handla. Jag plockade fram plånboken och lade den vid datorn, klädde på mig och kollade att jag hade nycklarna med, för jag har låst mig ute här en gång - men det var en vardag och jag fick hjälp av fastighetsskötaren, men numera dubbelkollar jag att jag har med mig nycklarna.

Vid affären handlade det jag skulle ha, men när jag skulle betala så upptäckte jag att jag inte tagit med mig plånboken. Det man inte har i huvudet, får man ha i benen så det vara bara att galoppera hem efter plånboken.

Jag börjar faktiskt fundera på vad är det som händer? Lite för många incidenter på kort alldeles för kort tid. Visst jag är över 50 år men är det inte lite tidigt för att minnet ska svikta i sådan grad?

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 17, 2007 2:02 EM