« Uppmärksamheten ger dem antagligen multipla psykiska orgasmer | Startsidan | En normal trekant? »

27 maj 2007

Storhandling med snöpligt slut

Jag skulle hjälpa B. med storhandling i går. Det slutade med att jag svimmade av på kattavdelningen, som tur var landade jag på de stora säckarna som ligger längst ned och är på 10 kg. De lindrade fallet. B. blev lite förvånad när han fann mig sittande på golvet i varuhuset stortjutande i rena rama ilskan över det som hänt. Jag vill ha kontroll, jag vill inte tuppa av.

Vi avbröt handlingen, som tur var så var vi nästan färdiga, men jag kände mig som en gammal tant resten av dagen. Två dagars sol har jag missat nu, men jag lyder min kropp - vill den inte ut i solen så ger jag fan i det, soldyrkare som jag är.

Jag hade 100/65 i blodtryck när jag gjorde mitt arbets-EKG. I fredags kväll hade jag 95/70. Det ena sjunker och det andra stiger, vad händer när de möts? Brakar systemet ihop? Jag måste erkänna att jag är lite orolig.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 27, 2007 1:01 EM