« Nu är det inget roligt längre tycker kändisar och slutar blogga | Startsidan | Ett steg bakå för polisutbildningen? »

21 maj 2007

Nu har jag två par glasögon att hålla reda på :(

Men vart tog sommaren vägen? I och för sig om jag får vara egoistisk så får det regna i morgon också, men sedan vill jag ha lite sol och framförallt värme.

Jag kör mycket bil i tjänsten och jag har skaffat ett par glasögon som jag bara använder när jag kör. Jag ser okey även utan dem när jag kör bil, men jag blir trött i ögonen eftersom jag är närsynt på ena ögat och har ett brytningsfel på det andra så är det mer vilsamt nu när glasögonen korrigerar det åt mig. Men att läsa en tidning utan mina läsglasögon är hart när omöjligt.

Men jag bävar inför mörkret. Jag har ett enormt dåligt mörkerseende, lägg därtill alla reflexer från lampor och billyktor som adderas till detta. I en tidning läste jag att en deciliter blåbär om dagen förbättrar ögonens förmåga att se i mörkret. Jag får väl sparka igång frysen och storhandla blåbär :-). Jag tror inte på hälsokostpreparat som säger sig ha samma effekt.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 21, 2007 9:56 EM