« Ingen strejk i påsk! | Startsidan | Jag önskade att detta är ett aprilskämt, men jag tvivlar på att någon vågar skämta om Hells Angels »

1 april 2007

Totalhaveri, efter serverstrul

Om någon undrar så har det varit totalkajko på mitt webhotell, så varken blog eller anslagstavla har fungerat och tidigare gick det inte ens att komma in på några av mina sidor. Allt verkar inte funka än, men jag hoppas de fixar till resten under helgen.

Jag har minst sagt varit aningen frustrerad. Att inte ens kunna komma åt sina egna hemsidor via ftp, än mindre kunna köra de script som hör till dem, typ MT-inloggningsidan som bara visades som en 401:a.

Vi får se om det kommer att vara stabilt nu,
eller om det kommer fler problemas.
Men då vet ni alla fall orsaken.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 1, 2007 12:29 FM