« Luftförorening | Startsidan | Varför använda min e-mailadress? »

27 april 2007

Nu har jag kontakt med Internet igen :)

Äntligen har datorn kommit. Inte för att den är tyst, men nu orkar jag inte bråka längre med dem. Jag håller tummarna att de hittat felet och att datorn nu ska fungera ett par år. Att installera om allt är jobbigt. Det får bli en annan dag :). Det blev bara HomeSite, en mailklient och Norton - resten får jag ta när orken infinner sig och all data finns ju på en annan fristående disk och det är inte bråttom med att kopiera över det, så det tänker jag ta pö om pö.

Jag tänkte även på att det kan vara bra att inte installera alla programmen i ett svep rakt av. Det finns många program som jag aldrig använder numera och varför installera dem? Det finns även mycket data som går att sålla bort, typ gamla mailbackupper från 2004 som bara ligger och skräpar och tar plats.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 27, 2007 2:44 EM