« Internetmiljön kräver sociala regler | Startsidan | Fjuckby och Fittja, gamla ortsnamn »

26 februari 2007

Kan man uppgradera minnet i hjärnan?

Jag fick minnet uppgraderat på datorn i går. Jag kanske borde gå och få mitt minne i hjärnan uppgraderat, det verkar inte riktigt räcka till :-). I morse drog jag järnet, van vid att nyckeln alltid ligger i ett visst fack i ryggsäcken, men icke sa Nicke. När jag hade slängt igen dörren och skulle låsa letade jag mig förtvivlad efter nyckeln för att kunna låsa övre låset.

Förgäves, för det fanns ingen nyckelknippa där. Paniken spred sig. Vad göra? Som tur var har jag fastighetsskötarens mobilnummer i min mobil så jag talade in, säkert ett ganska uppjagat, meddelande i hans telefonsvarare. Han hade ju inte börjat jobba så den var avslagen. Men snäll som han var ringde han upp sedan.

Slutet gott, allting gott.
Men jag börjar fundera på
om jag inte ändå börjar på teflonminne?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 26, 2007 11:12 FM